phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Πούλησε το νεφρό του για να αγοράσει το iPad και iPhone!

Ακούγεται απίστευτο και όμως φαίνεται πως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Σύμφωνα με το δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι Dongfang της Κίνας, ο 17χρονος Xiao Zheng από την πόλη Huaishan στην…
επαρχία Anhui, βρήκε μέσω διαδικτύου έναν ενδιαφερόμενο αγοραστή από το εξωτερικό και συμφώνησε να του πουλήσει το ένα του νεφρό προς περίπου 3.000 δολάρια.
Ο Zheng πήγε στο νοσοκομείο “198″ της πόλης Chenzhou στην επαρχία Hunan και αφαίρεσε, άγνωστο πώς τα κατάφερε χωρίς να έχει την έγκριση των γονιών του, το δεξί του νεφρό. Ο αγοραστής ήταν εκεί και τον πλήρωσε μετρητοίς.
Στη συνέχεια ο νεαρός, πήγε και αγόρασε το νέο iPad 2 και ένα καινούριο iPhone και επέστρεψε στο σπίτι του. Όταν η μητέρα του είδε τα νέα αποκτήματα του γιού της τον ρώτησε πού βρήκε τα λεφτά για να τα αγοράσει. Έμαθε τί είχε γίνει και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία που προσπαθεί να εντοπίσει τους παράνομους αγοραστές.
Το νοσοκομείο “198″ που ο Zheng έκανε την επέμβαση δεν έχει καν άδεια για χειρουργικές επεμβάσεις στα νεφρά. Οι υπεύθυνοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν ιδέα για την επέμβαση του Zheng γιατί το τμήμα που την έκανε είχε συμβόλαιο με έναν επιχειρηματία από το Fuji.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email