phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

XΕΕΡΦΕΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-4 (ΒΙΝΤΕΟ)


 31.07.2011
Πολύ καλός ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος εναντίον της Χέρενφεϊν, υπέστη καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε, τελικά, με 5-4. Δεύτερη ήττα στα φιλικά για τους “ερυθρόλευκους”.
Μίας πεντάρας... φιλικό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι Πειραιώτες έκαναν ένα ονειρικό ξεκίνημα και μόλις στο έβδομο λεπτό είχαν πετύχει δύο γκολ, με τον Πάντελιτς (4΄, 1-0) και τον Κατάι (7΄, 2-0) να δίνουν το προβάδισμα με 2-0, αλλά δύο λεπτά αργότερα τον Νάρσινγκ να μειώνει σε 2-1 (9΄). Οι Ολλανδοί, μάλιστα, ισοφάρισαν στο 23ο λεπτό σε 2-2 με τον Ασαϊντί, αλλά οι Κατάι (33΄, 3-2) και Πάντελιτς (38΄, 4-2) πέτυχαν από ένα ακόμα γκολ ο καθένας και έδωσαν εκ νέου προβάδισμα στους “ερυθρόλευκους” με 4-2. Γενικά η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος ήταν καλή, με καλή κυκλοφορία και πρέσινγκ, ειδικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα.
Το δεύτερο μέρος, όμως, ήταν και σήμερα (όπως και χθες) κακό για τους Πειραιώτες, λόγω και της κούρασης που υπήρχε. Οι παίκτες του Βαλβέρδε δέχθηκαν συνολικά τρία γκολ (55΄, 64΄, 66΄), με πολλά προβλήματα στην άμυνα, χωρίς να υπήρξουν οι απαραίτητες απαντήσεις. Σε γενικές γραμμές, πάντως, οι “ερυθρόλευκοι” δεν ήταν κακοί στο πρώτο μέρος, απλώς στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε η κούραση, όπως και με τη Μπρέντα.
Δείτε το live του αγώνα και τα βίντεο με όλα τα γκολ:

  4΄ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική κούρσα και πάσα του Χαβίτο από δεξιά, ο Πάντελιτς στη σωστή θέση ανοίγει το σκορ στο φιλικό: 1-0!

7΄ ΓΚΟΛ: Ο Κατάι σκόραρε με τη φανέλα του Ολυμπιακού: 2-0! Ο Ριέρα έκανε ωραία κίνηση από αριστερά και έδωσε την μπάλα στον Κατάι που με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του.



9΄ ΓΚΟΛ: Μειώνει η Χέρενφεϊν σε 2-1 με τον Νάρσινγκ!


23΄ ΓΚΟΛ: Η Χέρενφεϊν ισοφαρίζει σε 2-2 με τον Ασαϊντι!


33΄ ΓΚΟΛ: Δεύτερο γκολ για τον Κατάι, μετά από προσωπική ενέργεια, δίνει προβάδισμα με 3-2 στον Ολυμπιακό. Το δεύτερο προσωπικό του στο ματς...


38΄ ΓΚΟΛ: Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει στα γκολ του Ολλανδούς, με τον Πάντελιτς να σκοράρει με κεφαλιά και να ανεβάζει τον δείχτη του σκορ στο 4-2! Δεύτερο γκολ για τον διεθνή Σέρβο φορ, που βρέθηκε πάλι στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή...


45΄ Λήξη ημιχρόνου (14.49). Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να πετύχει τέσσερα μέσα σε 38 λεπτά, κι αυτό από μόνο του λέει πολλά! Όπως και το γεγονός ότι έχει δεχτεί δύο από τη Χέρενφεϊν, ενώ έχει κινδυνεύσει να παραβιαστεί κι άλλη φορά η εστία του.

ΓΚΟΛ: Η Χέρενφεϊν δίνει συνέχεια στον χορό των γκολ και μειώνει σε 3-4, στο 55΄!



64΄ ΓΚΟΛ: Τρίτο γκολ που η άμυνα του Ολυμπιακού δεν έχει λύση σε σέντρα των Ολλανδών, με τους παίκτες της Χέρενφεϊν να κάνουν το 4-4!


66΄ ΓΚΟΛ: Νέα σέντρα στην καρδιά της άμυνας των "ερυθρόλευκων", με τους τελευταίους να αδρανούν και να δέχονται και πέμπτο γκολ! 5-4...




ΧΕΕΡΦΕΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-4 ΤΕΛΙΚΟ.

ALEX WEB RADIO/TV

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email