phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Σάκης Αρσενίου: Το νέο θύμα του Facebook

Οι γνωστοί-άγνωστοι του Facebook κτύπησαν ξανά, αυτή τη φορά σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή, Σάκη Αρσενίου, και έκλειναν ραντεβού του ιδίου με τις θαυμάστριες του, χωρίς ο ίδιος να έχει την παραμικρή ιδέα.
Συγκεκριμένα, άγνωστα άτομα έφτιαξαν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook με το όνομά του και έκλειναν ραντεβού για τον ίδιο με θαυμάστριες του στο καμαρίνι του. Μάλιστα, μια νύχτα τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του μια από τις θαυμάστριες που έπεσαν θύμα της απάτης. Του συστήθηκε και του εξήγησε πως βρέθηκε εκεί, ενώ δήλωσε και έκπληκτη για το γεγονός ότι της έδωσε ραντεβού μέσω Facebook.


Όπως δήλωσε ο ίδιος στην "Espresso", μετά που η κοπέλα του είπε πως έγιναν τα πράγματα, εκείνος άλλαξε εκατό χρώματα, αφού δεν ήξερε τι να της απαντήσει. Στη συνέχεια, ο Σάκης Αρσενίου ξεκαθάρισε πως δε θα μπορούσε ποτέ να χρησιμοποιήσει την επαγγελματική του ιδιότητα για να βγει με κάποια κοπέλα, ειδικά κλείνοντας ραντεβού από το Facebook. Τέλος, εξέφρασε τη λύπη του και ξεκαθάρισε πως δεν είναι ο ίδιος πίσω από την απάτη αυτή.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email