phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Γιώργος Σαμπάνης: 'Αγαπώ πολύ το ερωτικό τραγούδι'


Ο γνωστός δημιουργός κι ερμηνευτής, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στη μουσική που τον εκφράζει, αλλά και σε άλλες πτυχές της ζωής του που τον έχουν σημαδέψει και τον βοήθησαν να διαμορφώσει χαρακτήρα.
Ο έρωτας, αποκάλυψε ο Γιώργος Σαμπάνης, παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του και τον εμπνέει ως προς τη δημιουργία των τραγουδιών του. Αναγνωρίζει, επίσης, πως ο έρωτας είναι το θέμα που απασχολεί τον κόσμο διαχρονικά, γι' αυτό και ένα ερωτικό τραγούδι εκφράζει τον καθένα, αναλόγως των καταστάσεων που βίωσε ή βιώνει τη δεδομένη περίοδο της ζωής του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης θαυμάζει πολύ ως καλλιτέχνη το Γιώργο Νταλάρα. Τον τρόπο που προωθεί την ελληνική μουσική και στο εξωτερικό, τις μουσικές του επιλογές, που η καθεμιά έχει κάτι το διαφορετικό, καθώς και τις συνεργασίες του.

Από την άλλη, πρότυπο του Γιώργου είναι η οικογένεια του. Θαυμάζει όλα τα μέλη της οικογένειας του, ειδικά τη μητέρα και τον πατέρα του, αν και χώρισαν, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 6 ετών. Με τον πατέρα του, όμως, τους δένει μια σχέση λατρείας, αν και του έλειψαν πολύ οι καίριες αποφάσεις του, σε φάσεις της ζωής του που τις είχε ανάγκη.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email