phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Δέσποινα Βανδή:«Έζησα ακραία πράγματα που δεν πίστευα ότι μπορούσαν να συμβούν»


«Έζησα ακραία πράγματα που δεν πίστευα ότι μπορούσαν να συμβούν»
Η Δέσποινα Βανδή λίγο πριν δώσει τη μεγάλη συναυλία της στην Κύπρο μαζί με την Έλλη Κοκκίνου μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για την εκπομπή «Gia Mpanaki» του Mega Κύπρου και έκανε τον απολογισμό της.
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη νέα της δισκογραφική δουλειά «Άλλαξα», την οποία έχει σε πολύ μεγάλη θέση στην καρδιά της λέγοντας μάλιστα πως έχει να νιώσει τόσο ωραία με άλμπουμ της από την εποχή του «Γεια». «Κατά κάποιον τρόπο, αισθάνομαι ότι ενηλικιωθήκαμε με αυτόν τον δίσκο», είπε χαρακτηριστικά.
Τι θυμάται η Δέσποινα Βανδή, όμως, όταν κάνει ένα flash back στα χρόνια που πέρασαν και στη μεγάλη της μουσική πορεία; «Μέσα από τη μουσική έζησα πολύ έντονα συναισθήματα, πολύ έντονες στιγμές. Γνώρισα ανθρώπους και γεφυρώθηκαν χώρες. Έζησα και ακραία πράγματα, που δεν πίστευα ότι μπορούσαν να συμβούν, όπως στην απονομή στη Σταδίου. Χαίρομαι που τα έζησα και δεν σου κρύβω πως κάθε φορά έχω έναν προβληματισμό ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Είναι λογικό μέσα στην πορεία όλων αυτών των χρόνων, που είναι και πολλά πια, να κάνεις και κάποιες λάθος επιλογές», δηλώνει η τραγουδίστρια δείχνοντας πως πλέον πατάει γερά στα πόδια της.
Η Δέσποινα Βανδή μίλησε επίσης και για τη διπλή της ιδιότητα γιατί μπορεί τα βραδιά και στα κοσμικά event και στις συνεντεύξεις να είναι star αλλά στην καθημερινότητά της είναι σύζυγος και μητέρα και δεν διαφέρει σε τίποτα από τον απλό κόσμο. Πώς διαχειρίζεται η ίδια αυτούς τους ρόλους; Μπορεί να τους διαχωρίσει; «Παίρνω αγάπη και δίνω αγάπη. Κάνω όλα αυτά τα μικρά πράγματα που μου δίνουν ένα άλλο είδος χαράς. Τα δύο κομμάτια μου, αυτό της μαμάς και της καλλιτέχνιδας, συμπληρώνει το ένα το άλλο. Δεν θα μπορούσα να είμαι μόνο μαμά ή μόνο τραγουδίστρια», αναφέρει.
Τέλος, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως το καλοκαίρι πήρε δυο κιλά, όπως συνηθίζει στις διακοπές της, γιατί δεν ήθελε να στερηθεί τις λιχουδιές και το φαγητό όμως τώρα που ξεκινάει η χειμερινή περίοδος και ετοιμάζεται για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια θα ξανά μπει σε πρόγραμμα και διατροφή αλλά όχι σε ακρότητες. «Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν θα τρώω, αλλά δεν θα φάω και ένα μπολ προφιτερόλ», είπε χαμογελώντας.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email