phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Η άγνωστη περιπέτεια της Ελένης


Είναι όμορφη, sexy, ταλαντούχα και πάντα χαμογελαστή. Ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα έκρυβε καλά ένα μυστικό, το οποίο γνώριζαν μόνο οι άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος. Η νεαρή τραγουδίστρια πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, αλλά το αντιμετώπισε παλικαρίσια και όπως δηλώνει τώρα «Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά!»

Το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο, καθώς το καλοκαίρι πραγματοποιεί συναυλίες σε αρκετά μέρη της χώρας, ξεσηκώνοντας με τα τραγούδια της τους θαυμαστές της, που αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Κάτι που δεν έχει διστάσει μέσα από συνεντεύξεις της να πει, ότι πολλοί ήταν αυτοί που πήγαιναν να τη δουν και να την ακούσουν λόγω ορισμένων αρνητικών κριτικών που είχε δεχτεί. Τελικά όμως, η σέξι τραγουδίστρια κατάφερνε να τους κερδίσει και να τους κάνει fan της.

Άλλωστε, όσοι την έχουν παρακολουθήσει σε κάποια εμφάνισή της παραδέχονται ότι είναι δύσκολο να μην τους κερδίσει με τη θετική της ενέργεια on stage, παρασύροντας και τους πλέον απαιτητικούς στο να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστα.

Βέβαια, είναι ολοφάνερο πως όταν ανεβαίνει στη σκηνή ξεχνά τα προβλήματά της και κάνει αυτό που ονειρευόταν και αγαπούσε από μικρή. Και αυτή η αγάπη της για τη δουλειά της είναι που της έδωσε τη δύναμη να ξεπεράσει την άγνωστη περιπέτεια με την υγεία της, χωρίς να το πάρει είδηση κανείς, αφού το χαμόγελο δεν έλειψε ποτέ από τα χείλη της. Η περιπέτεια αυτή δεν την έριξε ποτέ ψυχολογικά, αντίθετα φαίνεται ότι βγήκε μέσα από αυτή πιο δυνατή.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν κατά τη διάρκεια εμφανίσεών της η σέξι τραγουδίστρια ένιωσε ενοχλήσεις στον λαιμό της, κάτι που απέδωσε στο βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμά της. Ενώ αρχικά δεν έδωσε σημασία και συνέχισε να εργάζεται το ίδιο σκληρά, εντούτοις καθώς οι ενοχλήσεις αυτές συνεχίστηκαν για καιρό, πήρε την απόφαση να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Τελικά, διαγνώστηκε ότι είχε καρκίνωμα στις φωνητικές της χορδές. Χωρίς να τρομάξει, χωρίς να δειλιάσει και με άκρα μυστικότητα, καθώς μοιράστηκε μόνο με τους πολύ δικούς της ανθρώπους, υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση κατά την οποία αφαιρέθηκε το καρκίνωμα.

Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά, καθώς διαγνώστηκε ότι δεν υπάρχει περαιτέρω κίνδυνος και έτσι η Ελένη Φουρέιρα άφησε την περιπέτειά της αυτή πίσω, κοιτάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Χαρακτηριστικό είναι ότι όπως λέει στην «Espresso»: «Είναι κάτι που μου συνέβη πριν από έναν χρόνο. Ευτυχώς όμως, όλα πια είναι καλά και το έχω αφήσει πίσω μου. Δόξα τω Θεώ, είμαι μια χαρά!»

Έτσι, με αισιοδοξία και αγάπη της για τη ζωή και τη δουλειά της, αυτή την περίοδο η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη (θα ξεκινήσουν από τις 24 Αυγούστου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής). Κι είναι σίγουρο ότι όσοι παρακολουθήσουν το πρόγραμμά τους θα περάσουν πολύ ωραία!

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email