phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Facebook Stories: Χάρτης με τις φιλίες μεταξύ των χωρών

Ένα νέο πολύ ενδιαφέρον εργαλείο ονόματι Facebook Stories κυκλοφόρησε μόλις η Facebook με τη μορφή διαδραστικού χάρτη που παρουσιάζει οπτικά τις φιλίες των χρηστών του κοινωνικού δικτύου μεταξύ των διαφορετικών χωρών.


Ας δούμε όμως πώς δουλεύει στην πράξη το Facebook Stories: Τις χώρες αναπαριστούν μικρά και μεγάλα χρωματιστά κυκλάκια. Κάνοντας κλικ σε ένα από αυτά εμφανίζονται οι πέντε χώρες με τις περισσότερες φιλίες στο Facebook. Για την Ελλάδα οι χώρες αυτές είναι η Κύπρος, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Γερμανία και η Αγγλία.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα αποτελέσματα είναι μη αναμενόμενο ή υπάρχουν ιστορικές, πολιτιστικές και οικονομικές συνδέσεις μεταξύ κάποιων χωρών, στο κάτω μέρος του χάρτη παρέχονται περαιτέρω διευκρινήσεις.
Ο προεπιλεγμένος τρόπος εμφάνισης των αποτελεσμάτων είναι ανα ήπειρο αλλά εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ανά γλώσσα και να δείτε την επίσημη γλώσσα της κάθε χώρας αλλά και ποιες χώρες μιλούν μια συγκεκριμένη γλώσσα (τα κυκλάκια εμφανίζονται με το ίδιο χρώμα).
To Facebook Stories μπορείτε να δοκιμάσετε από εδώ.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email